Medicinska Škola Ante Kuzmanića Zadar


1. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija Škole za medicinske sestre Vinogradska „Inovacije i izazovi u obrazovanju i sestrinskoj skrbi“

 21. listopada 2024. 14:16 |   Novosti


Nastavnice naše škole Wendy Kučić i Jelena Kevrić sudjelovale su na 1. međunarodnoj znanstveno stručnoj konferenciji Inovacije i izazovi u obrazovanju i sestrinskoj skrbi Škole za medicinske sestre Vinogradska od 17. do 18. listopada. Konferencija je započela svečanim otvaranjem i zanimljivim predavanjem o utjecaju digitalne tehnologije u životu mladih u Republici Hrvatskoj. Nakon toga uslijedio je okrugli stol sa temom Izazovi suvremenog obrazovanja, nakon čega su uslijedila brojna zanimljiva i poučna predavanja brojnih stručnjaka.

Naša škola predstavljena je predstavljanjem istraživanja o provedenog u našoj školi o očekivanjima i iskustvima naših učenika o upotrebi digitalnih obrazovnih sadržaja, stručnim radom  Očekivanja i iskustva učenika o upotrebi digitalnih obrazovnih sadržaja u procesu učenja i poučavanja, autorica Jelene Kevrić i Wendy Kučić.

 

Izvješće sastavila: Jelena Kevrić, mag.med.techn.