Medicinska Škola Ante Kuzmanića Zadar


Smotra Sveučilišta u Zagrebu – Smotr@ 2020

 20. studenoga 2020. 13:18 |   Novosti


Smotra Sveučilišta u Zagrebu (Smotr@ 2020) održava se od 19. do 21. studenoga 2020. u virtualnom obliku pod motom "Klikni s faksom!" Više informacija o Smotri možete pronaći na: http://smotra.unizg.hr/fileadmin/smotra2020/index.html

Pozivamo sve zainteresirane da posjete virtualni štand Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta na sljedećoj poveznici: http://smotra.pharma.hr te iz prve ruke saznaju sve o studijskim programima Farmacije i Medicinske biokemije i o studentskom životu na Fakultetu u druženjima „uživo“ s našim studentima svakoga dana za vrijeme trajanja Smotre!

Svi zainteresirani dobrodošli su prisustvovati dvama virtualnim predavanjima u stvarnome vremenu koja će održati prof. dr. sc. Gordan Lauc (Pandemija COVID-19 u Hrvatskoj - najnovije spoznaje) i prof. dr. sc. Ana Mornar Turk (Razvoj integriranog preddiplomskog i diplomskog studija Farmacije na engleskom jeziku (Pharma5.0)).

Također, na našem virtualnom štandu moći ćete se upoznati s nastavnim i znanstveno-istraživačkim aktivnostima Fakulteta te aktivnostima studentskih udruga, provjeriti i unaprijediti svoje znanje iz farmacije i medicinske biokemije, ali i odmjeriti „snage“ s drugim posjetiteljima!

Vidimo se na virtualnom štandu!

Povjerenstvo za Smotru Sveučilišta u Zagrebu


 Smotra 2020 - FBF Virtualni stand_plakat.pdf