Medicinska Škola Ante Kuzmanića Zadar


Dan škole

 28. travnja 2016. 17:44 |   Novosti


U Medicinskoj školi Ante Kuzmanića u Zadru, 22.04.2016. godine povodom Dana škole održavale su se sportske aktivnosti i radionica u sklopu projekta "Zdrav za 5", te dobrovoljno darivanje krvi u Općoj bolnici Zadar. Učenici prvog i drugog razreda  aktivno su sudjelovali sa svojim razrednicima u uređenju okoliša.

U knjižnici se održavala radionica,gdje su također sudjelovali učenici prvog i drugog razreda. Grupa učenika izrađivala je crteže na temu "NE DROGI"; "NE ALKOHOLU"; "NE IGRANJE NA SREĆU". Najuspješniji rad proslijeđen je u Prirodoslovno-grafičku školu u Zadru,kojeg su izradili Matej Bucić i Dorotea Šabani.

Na sportskom igralištu kraj škole odigrane su 4 nogometne utakmice. Timovi učenika 2.,3. i 4. razreda i nastavnički tim,a najuspješniji su bili učenici 4.razreda. Dok su dečki igrali nogomet za to vrijeme cure su odigrale odbojku.

Istog dana u Općoj bolnici Zadar na transfuziji je održana akcija DDK za prijavljene učenike (starije od 18 godina). U akciji darivanja prijavljeno je 30 učenika, a sudjelovalo je 12 učenika i 3 nastavnika.