Medicinska Škola Ante Kuzmanića Zadar


Predstavljena knjiga "Kronične rane"

 2. prosinca 2019. 13:10 |   Novosti


U četvrtak, 28. studenog 2019. u prepunoj  Gradskoj loži s početkom u 16 sati predstavljena je knjiga „Kronične rane“ autora Olivera Jurića i Jelene Kevrić.

O knjizi su govorili Darija Katuša, magistra sestrinstva i prva sestra zadarske bolnice i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo, Edi Karuc, dr.med.,zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar i voditelj Odjela za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu, profesor doktor znanosti  Robert Karlo, voditelj Odjela za opću i dječju kirurgiju Službe za kirurgiju Opće bolnice Zadar, Davor Vidaković, prof., ravnatelj Medicinske škole Ante Kuzmanića i profesor doktor znanosti Krunoslav Matešić, glavni urednik naklade Slap.

Knjiga je nastala kao odgovor autora na nedostatak literature iz tog područja i predstavlja dragocjen izvor najsuvremenijih znanstvenih spoznaja iz područja prevencije, dijagnostike, liječenja i zdravstvene njege bolesnika za kroničnim ranama. Posebno smo ponosni na izniman odaziv  učenika, kao i nama vrlo značajnu potporu djelatnika i ravnatelja Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar. Hvala im na tome!

Iskreno se nadamo da će vama svima, koji ste u doticaju s bolesnikom s kroničnim ranama, knjiga biti od iznimne pomoći u radu te se nadamo kako ćete drugačije gledati na bolesnika i njegovo okruženje, misleći pri tome na njegovu obitelj i da će te bolesniku pristupiti holistički.

Od srca zahvaljujemo svim dragim ljudima koji su svojim dolaskom uveličali predstavljanje vaše i naše knjige Kronične rane u nadi da će vam knjiga biti od velike pomoći u učenju i radu. Samim time sav naš trud dobit će u potpunosti svoj smisao.

Autori