Medicinska Škola Ante Kuzmanića Zadar


Božićna priredba

 10. siječnja 2019. 23:19 |   Zanimljiva događanja


Ovogodišnju božićnu priredbu održali smo 21. prosinca. Bio je to igrokaz "Samo još jedna božićna priča" koji je u suradnji s učenicima napisala nastavnica Ljiljana Grginović. Igrokaz se sastojao od niza priča koje nastoje objasniti sreću iz perspektive osoba različitog životnog iskustva i dobi.

Autori priča su učenici Antonela, Anđela i Karla iz 3. a te Sofian i Nina Tadić iz 2. b razreda. Svoje priče pisali su pod mentorstvom profesorice Anite Basioli.

Božićne priče su čitali Nikola i Petra iz 4. a, Anđela iz 2. b, Corina i Dorotea iz 2. a te Laura iz 3. a razreda.

U glazbenom dijelu programa nastuplo je školski glazbeni sastav "Kuzma" u sastavu Marija, 3. b (vokal), Bruno, 4. c (gitara) i Antonio, 2. c (kahon) s pjesmama "Hallelujah" i Božić dolazi". Petra iz 4. a i nastavnica Marija Kresoja otpjevale su pjesmu "Božić bijeli", a Iva iz 1. b i Ahmet iz 2. b razreda izveli su instrumentalnu verziju pjesme "Zvončići". Ahmet nam je otpjevao i pjesmu "Sretan Božić svakome" kojim je zaključen glazbeni dio priredbe.

Tehničku podršku omogućio je profesor Edin Kadić.

U pripremama za priredbu sudjelovala je i knjižničarka Tanja Serdarević s Mladim knjižničarima i Anđelom, Karlom, Lisa-Marie, Marisom i Stellom iz 4. c razreda.