Medicinska Škola Ante Kuzmanića Zadar


Održana završna radionica za maturante „Cvjetne ogrlice“ u sklopu Savjetovališta za mlade

 21. svibnja 2021. 14:08 |   Novosti


Profesorica Linda Bakotić, pedagoginja Vera Barić i psihologinja Yvette Kalaba provele su radionice za maturante čiji je cilj bio prisjetiti se svih lijepih uspomena, teških trenutaka, znanja, vještina i prijateljstava koje su učenici stekli u srednjoj školi. Glavni motiv radionice bile su  cvjetne  ogrlice koje predstavljaju simbol ljubavi, prijateljstva i poštovanja te se poklanjanju samo posebnim ljudima u posebnim trenutcima. Učenici su izrađivali svoje šarene ogrlice sačinjene od vlastitih pozitivnih osobina, poruka, ugodnih iskustava i sjećanja koje su im pisali njihovi prijatelji. 

Radionica je bila vrlo zabavna, ali i emotivna kako za učenike tako i za voditelje. Bilo je ugodno gledati učenike kako se sa osmjehom na licu prisjećaju svojih srednjoškolskih dana. Učenici su svoje ogrlice ponijeli kući kao podsjetnik na sve lijepo što su u školi naučili i iskusili, uz pozitivne osjećaje prijateljstva, ponosa i zahvalnosti.

Našim maturantima 4.C, 5.A i 5.B razreda želimo uspješan završetak školske godine te puno sreće i uspjeha na daljnjem putu!